Reklama
 
Blog | Mojžíš Stupka

Žádost o milost

Pane prezidente, tak mi také přišel dopis ze Sušic. Chtějí odě mě 4000 a říkají, že mě to nezlikviduje a ještě poučí. Nezeptali se ale mě, já myslím, že mě to zlikvidovat může. Rád bych do Sušic poslal nějaké peníze - je to pěkné město, páni policajti mě tam nelegálně odvezli na výlet  - byli nejspíš domluvení s těžaři, že mě mají držet než ten den skončí težba. No ale já teď ty peníze nemám. Tak prosím o milost.

Já vím, že Vy byste radši na Šumavě lanovku a že jste rád za to jak to tam Váš kamarád Honza vede, takže asi nebudete souhlasit s mým postojem. Na druhou stranu – měl byste cítit s lidmi, kteří nevědí jak zabránit páchání trestných činů, tak vyrazí nastavit vlastní tělo. Vždyť jste se kdysi sám chystal přivázat k bagru na Letné, nakonec Vám asi stačilo zavolat správným lidem. Ale v podstatě jsme tak trochu kolegové aktivisti – tak prosím o tu milost.
Zaslechl jsem, že větší pravděpodobnost mají milosti, za které dostanete nějakou pozornost. Napadlo mě, že bych Vám poslal nějaká vajíčka. Máme krásná, modrá (nikoli hnědá) – to by se Vám mohlo líbit ? Akorát že jsou od indiánských slepic – tak nevím, jestli je to pro Vás dost tradičně české ? Vyberte si prosím a pošlete si někoho, no a prosím, pošlete tu milost.
Děkuji a jsem s pozdravem
Reklama