Reklama
 
Blog | Mojžíš Stupka

Zachrání Darwin Evropu ?

Na nedávno proběhlé konferenci CEPu se za moderování samotného VK jeho podřízený pustil do cupování evolucionismu a darwinismu. Je to předzvěst směru, kterým se hodlá vydat i náš prezident ?

Evropské unii a všem znervóznělým politikům by možná prospělo, kdyby si pan prezident našel nové téma a s energií sobě vlastní začal objíždět světové metropole a zaníceně vysvětlovat že opice JEHO předkem není (tak jak to udělal p. Hájek). Způsob argumentace, neodobornost mluvčího i další aspekty napovídají opravdu, že se jedná o produkt hradní kuchyně a můžeme se těšit na další chody.

Na druhou stranu, nechce se věřit, že by tomu mohl pan profesor věřit, snad to ani předstírat. A tak nezbývá, než napjatě čekat, zda se na klaus.cz objeví odpověď na dopis Fatimy Cvrčkové , nebo někdo z hradu přispěje do zajímavé diskuse pod článkem na stránkách CEP .

Kdyby to mělo opravdu dopadnout tak, že p. prezident bude teď po světě prosazovat "Inteligent Design", mohlo by to pomoci EU – třeba už ho nebude bavit toto opotřebované téma … Zároveň by to mohlo poskytnout poskytnout látku k zamyšlení senátorům, kteří vybírají mezi žalobou za velezradu a "zbavením svéprávnosti".

Reklama