Reklama
 
Blog | Mojžíš Stupka

My žijeme v Praze …

(přes milion lidí) to je tam ... (miliony korun ) kde se jednou zjeví ... Dál si to moc nepamatuju, ale kolikrát bych se z toho zjevil sám.

Zatímco mě média denně masírují zprávami o tom jak chce jeden populista vystoupat výše na žebříku popularity tím, že vyleze na horu (pomyslel na sestup ?), proloženými zprávami o tom co si o tom myslí jiný populista, seriozní informace o dění v matičce stověžaté se nedostávají.

Čas od času se nějaký článek odkáže ke zdejším korupčním poměrům, ale nevnímám žádnou "opravdovou žurnalistiku" zaměřenou na nakládání s penězi občanů v tomto městě. V celostátních denících jsou "pražské stránky" věnovány kombinaci černé kroniky a zpráv ze společnosti (dnešní LN přinesly podstatnou informaci o možnosti ukrýt 563 tisíc lidí vpodzemních krytech a obligátní článeček o Himalájích).

O tom, jak v Praze vládne populista, zda rada plní svůj program a jestli je ten program vůbec dobrý jsem si zatím nepočetl. Vy ano ?

Reklama

A to už vůbec nemluvím o Praze 6. Té se pravidelně věnuje snad jen časopis šestka. Má jedinou drobnou vadu na kráse – skoro na každé straně se skví fotka pana starosty.

Co s tím ? Založí někdo nějaké seriozní komunální médium ? Víte o nějakém ?